top of page

Persbericht: Supernatural - Seizoen 11

Het elfde seizoen van Supernatural, en de boxset zijn vanaf 21 september beschikbaar op dvd.

In het elfde seizoen van succesreeks Supernatural nemen de broers Winchester het 23 afleveringen lang opnieuw op tegen geesten, demonen en andere bovennatuurlijke schepsels. De serie werd al genomineerd voor 3 Emmy's en kan rekenen op een grote en bijzonder trouwe schare fans. Het elfde seizoen van Supernatural, en de boxset die alle seizoenen tot nu toe verzamelt, zijn vanaf 21 september beschikbaar op dvd.

Synopsis

Seizoen elf brengt Sam en Dean Winchester (Jared Padalecki en Jensen Ackles) weer in groot gevaar wanneer ze het moeten opnemen tegen The Darkness, een duistere nieuwe vijand die is ontketend op aarde. Intussen gaat de monsterjacht door en vechten de broers zoals gebruikelijk met weerwolven en zwartogige demonen. Ditmaal nemen ze het zelfs op tegen een wraaklustig spook in een konijnenpak. Maar het doel is duidelijk: vernietig The Darkness. Ze krijgen hulp van de gevallen engel Castiel (Misha Collins) en van Crowley, Koning van de Hel (Mark A. Sheppard). Ook de immer bescheiden God (Rob Benedict) helpt een handje. Uiteindelijk komen ze oog in oog te staan met Lucifer en met de op macht beluste heks Rowena (Ruth Connell), de moeder van Crowley. Zet je dus schrap voor de donkerste avonturen die Sam en Dean ooit beleefd hebben! Ze reizen van de hemel naar de hel en weer terug in 23 afleveringen van deze spannende en epische thriller.

Bonusmateriaal

Commentaries

Featurettes

Deleted Scenes

Gag Reel

EndFragment

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page