top of page

Voorbeschouwing: Neerpelt - Bistro De Pepermolen

‘Altijd vernieuwend’, ‘nooit hetzelfde’, ‘het eten was af’, ‘tot in de puntjes bereide maaltijden’: de recensies rond Bistro De Pepermolen in Neerpelt liegen er niet om. Ook de bediening wordt vaak vernoemd en dat is wellicht geen toeval, want het restaurant wordt uitgebaat door Hendrikus De Wit en diens echtgenote en dochter – een familieband die wellicht bijdraagt tot de uitstekende sfeer.


Klik op de foto hierboven om het volledige artikel te downloaden in verrijkt pdf-formaat


Met een 13 op 20 in de Gault&Millau hoort De Pepermolen bij het beste wat de streek te bieden heeft. De centrale ligging in Neerpelt, om de hoek van de bibliotheek en vlakbij, maar ook niet in het midden van een cluster brasserieën en andere eetzaken waar men minder inzet op de betere gastronomie, is een enorm pluspunt. Het Limburgse stadje zelf is inmiddels bezig met het laatste jaar van haar bestaan: vanaf 2019 zal Neerpelt fusioneren met Overpelt en de nieuwe – logische – naam ‘Pelt’ toebedeeld krijgen. Dat chef De Wit ondertussen blijft streven naar boeiende smaakcombinaties en vernieuwing, is daar misschien wel een mooie metafoor voor.
Wij gaan deze week op bezoek bij De Pepermolen. Een volledig artikel volgt nog voor het einde van de volgende week, blijf dus vooral onze pagina’s bezoeken voor meer nieuws!Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page