top of page

Steun Chemsedine in zijn gevecht tegen kanker

Benefietlunch met live muziek op zondag 17 november vanaf 12 uur 's middag

De Godevaart Sint-Katelijnevest 23

2000 Antwerpen


Klik op de foto om de pdf met de lijst van alle deelnemende artiesten te downloaden.


Kanker. Het is een lelijk woord dat helaas te veel mensen treft. De laatste decennia heeft de strijd tegen deze vreselijke ziekte heel wat vooruitgang geboekt op het gebied van wetenschap en behandelingen, maar jammer genoeg blijkt een groot percentage van de kankers hun slachtoffers toch permanent te tekenen voor de rest van hun leven, met alle gevolgen vandien.

In sommige gevallen wordt het gevecht verloren, terwijl anderen omwille van hun verwoede strijd tegen de aandoening heel wat toekomstperspectieven, relaties en (financiële) middelen verloren zien gaan.

In een tijd waarin we bestookt worden met zowel algemene als heel individuele verhalen, is het vaak moeilijk om te kiezen welk initiatief tegen kanker we steunen. Voor Jeremie Landweer en zijn vrienden was de beslissing echter snel gemaakt toen bleek dat het voorheen levenslustige en sympathieke tienjarige zoontje van onze naaste vriend , de lieve Chemsedine, getroffen was door een kwaadaardige hersentumor.


Na de diagnose werden onmiddellijk de nodige operaties uitgevoerd en behandelingen opgestart met chemo- en radiotherapie. Daarbij hoort eveneens een lange revalidatie en opvolging. Dat zorgt niet alleen voor zware emotionele klappen, maar ook voor een stevig financieel staartje.

Daarom willen Jeremie en co zich achter Chemsedine zetten, maar omdat we weten dat er van allerlei kanten steun wordt gevraagd aan de gemeenschap, willen we er ook iets voor teruggeven: een lekker etentje van amper 30 euro, waarvan de opbrengst integraal naar de behandeling van Chemsedine gaat. Bovendien zullen we allerlei waardebonnen van onze partners en cadeaus ter beschikking stellen voor wie zijn of haar groot hart toont en komt eten.


Wil je ons op een andere manier steunen? Dat kan natuurlijk ook – schrijf een mailtje of bel gerust naar het onderstaande adres, zodat we samen de nodige steun kunnen bieden aan dit tienjarige, onschuldige kind, dat al onze hulp heel erg nodig heeft.


Storten op rekeningnummer BE74 6529 5971 0507, op naam van ‘Chemsedine donaties’ en met vermelding van een naam en het aantal mensen dat komt eten. Natuurlijk zijn extra donaties ook altijd welkom! Reserveren is vanzelfsprekend verplicht en kan op:

info@degodevaart.be +32 (0)3 231 89 94


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page