top of page

Kapper en filmmaker: Dirk Bosman

De stad Antwerpen heeft altijd enkele in het oog springende kappers gehad, denk maar aan Glenn Gemeiner, de oprichter van De Cliént, die veel te vroeg uit deze wereld werd weggerukt, maar ook aan Toni Kalin, die de ene na de andere internationale prijs in de wacht weet te slepen en de excentrieke Peter Platel van Wakko. Geen van hen zal je echter op bijna elk luxueus feestje of privéhappening van België aantreffen. Wel steevast op het appel, gewoonlijk vergezeld door een cameraman en een presentatrice: Dirk Bosman, wiens kapsalon op de Gitschotellei in Berchem nu al jarenlang fungeert als uitvalsbasis voor een heuse filmploeg.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page