top of page

Persbericht: The Gallows

Een schooltoneel bekijken zal nooit meer hetzelfde zijn na het zien van The Gallows, een van de meest angstaanjagende films van het afgelopen filmjaar. Een groepje studenten besluit 's nachts in te breken in hun school, maar dat blijkt geen al te slimme zet te zijn. Found footage beelden leggen het hele gebeuren vervolgens haarfijn vast...


Het huiveringwekkende The Gallows is vanaf 9 december beschikbaar op Blu-ray, dvd en Video on Demand.

Synopsis

In 1993 vindt een ongeluk plaats tijdens een toneelstuk op een middelbare school. Een van de acteurs overlijdt op het podium. Twintig jaar later wil een groep leerlingen van de school de tragedie herdenken door het toneelstuk opnieuw te spelen. In een poging om het stuk te saboteren, breken drie studenten ’s nachts in bij de school, om te ontdekken dat verschrikkingen uit het verleden niet altijd in het verleden blijven. Hun camera’s vangen beelden op van beangstigende en onverklaarbare gebeurtenissen, die langzaam leiden naar een schokkende climax... Bonusmateriaal

  • The Gallows: The Original Version

  • Featurettes

  • Deleted Scenes

  • Gag Reel

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page