top of page

Reisverslag: Orlando - Miami - Clearwater - Dunédin - Deel I: Orlando & Miami

Wie Florida bezoekt, kiest vaak voor Orlando als bestemming. Niet verwonderlijk, want Universal Studios is een van de leukste themaparken die we kennen, SeaWorld is altijd de moeite waard, het Walt Disney World Resort en Epcot mogen dan wel oud zijn, maar blijven leuk om te bezoeken, en Church Street blijft een van de leukste straten in de staat. Toch is er heel wat meer te zien in Florida, vooral voor wie bereid is om ook eens de grote steden te verlaten en te ontdekken wat er enkele uurtjes rijden verderop te zien is.

Orlando & Miami


Net als heel wat andere Amerikaanse steden, bestrijkt Orlando een behoorlijk uitgestrekt gebied. Met een oppervlakte van 242,1 km² en ‘slechts’ 255.483 inwoners kan je bezwaarlijk spreken van een grote bevolkingsdichtheid (al telt de hele agglomeratie bijna 3 miljoen inwoners) en dan moet je soms eens een afstandje afleggen om van punt A naar punt B te gaan.


Klik op de foto om het volledige artikel te downloaden in verrijkt pdf-formaat

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page